Ja puutarhatyöt alkaneet, jo viime syksynä suunnittelin että haluan tämän tontin ainoan ison omenapuun alle "laatoituksen" ja valkoiset tiilet nyt sitten tässä kohtaa oli ne parhaat vaihtoehdot -ja tietty ne loppu vähän kesken, mutta eiköhän niitä nyt jostain mahtaisi lisää löytyä......

Aika on kulunut töitä tehdessä ja vapaa-ajalla sitten puutarhahommissa. Muutaman puun olen ostanut: Pilvikirsikkaan olen ihastunut nopean kasvun, kauniin syysvärin ja hienon rungonvärin takia, joten pitihän sellainen sitten saada, tässä kuvassa se nyt vielä kukkiikin.

Ja rusokirsikka, minkä viime vuonna ostin talvehti muuten tosi hyvin ja sekin kasvaa reippaasti. - Ja mikä parasta- jostain kummasta syystä- vesimyyrät ei mun kirsikoita oo syöny, ei rusokirsikkaa, ei suklaakirsikkaa (vaikka viereltä on popsittu punaherukkaa). Ja tiedättekö puun mikä on saatava, tämä:

Schalininkirsikka! Tämä kuva on Ruissalon kasvitieteellisestä ja puu on kertakaikkisen ihana. Eikö olekin kauniit kukat.....Tämä on sarjassamme "pakko saada", mutta eri asia onkin mistä näitä saa, sillä aika vähissä tuntuu olevan ko kirsikan myyntitaimet. Toivottavasti jostain tämä löytyisi.

Ja jottei menisi aivan kirsikaksi tämä postaus niin tänä vuonna intoutu omenapuu "Plastun" kukkimaan- ja kukkia tulikin pikkupuuhun oikeen urakalla, saa nähdä tuleeko hedelmää.....On tässä jännä syksy tulossa meinaa tänä vuonna on kukkinut meillä muutama muukin omppu: Lepaan meloni, Esterin päärynäomena, Petteri, Make, Safran pohjola ja Uslada. Ja muutamat puut on siis vielä niin surkean kokoisiakin kuten Safra ja Lefa.......

Hyvää kesän jatkoa!