Perjantaita=)

Ajattelin että nukkekotiin olis jotkut "parvekekukat" paikallaan, joten ei kuin suunnittelemaan. Itseasiassa ajatus lähti honkkarin nukkekotiin tarkoitetusta makuuhuonesettipaketista, kun en ole raaskinut pakettia heittää menemään-ja siitä pahvista tein sitten (ohuehkon) parvekelaatikon. Koitin saada sen alustavasti pysyy kasas liimalla ja sitten laitoin tuon pitsin vielä tohon ympäri sitä tukemaan.

Sellaisen muovi"plexin" liimasin tuohon laatikon päälle ja sitten siihen tein nuppineuloilla reikiä, joihin sitten laitoin noita kukkia, jotka on muuten tilattu täältä. Muutenkin nuo WOC:n kukat käy niin moneen muuhunkin kuin kortteiluun, olen esim.niillä koristellut tildanukkeakin=) Rautalangalla tuon parvekelaatikon kiinnitin kaiteeseen kiinni.

Sitten kieputin tälläistä kukkia  rautalankaan ja kyllä se mielestäni ihan kivaa ilmettä tuo tohon nukkiksen yleisilmeeseen, se on sitten eri asia kestääkö nää leikkimistä;)

Kylläpä tää mineily on mukavaa puuhaa. Tähän(kin) voisi ihan hurahtaa

Hyvää viikonloppua!

Ps. Nyt kannattaa käydä osallistumassa aikast kivaan arvontaan täällä. Honkasalossa on iso arvonta ja mikä parasta siihen osallistuminen ei vaadi mitään erikoiskikkoja;), riittää että kommentoi mukaan.