On sitten kiva haaste nyt Lauran korttihaasteessa  nimittäin korttiin (tai mihin muuhun askarteluun tahansa)tulisi löytää keittiöstä inspiraatiota=) Nyt on kiva osallistua, kun tähän ei tarvita välttämättä mitään korttelutarvikkeita ym.

Tämä on vielä siitä erilainen haaste että omalla kortillaan osallistuu sekä arvontaa että äänestykseen (lisätietoja Lauran korttihaasteblogista). Mutta asiaan. Itse kovin mietein ja pähkäilin että mitä ihmettä sitä keittiöstä nyt sitten käyttäisi- ja kävi niin että ihan suoranaisesti en mitään käyttänytkään, mutta tein keittiön tarvikkeilla korttiin materiaaleja (siis anteeksi tämä sekava sepustus, näin aamuisin ei oikeen tuo pääkoppa pelaa.....)

Ideat kortin materiaaleihin olen ottanut (taas) kaarnasydän ja sammalkranssi kirjasta;) Eli eli, kirjassa oli ohje vessapaperista tehtävään askartelupaperiin. Aattelin että kai yhtälailla siihen voi soveltaa talouspaperia? Ja ensin kastelin muutaman talouspaprun läpimäräks ja sitten kuivasin suurimmat vedet pois ja laitoin kuivumaan. En tiedä sitten olisiko vessapaperilla onnistunut paremmin, sillä kuivuttuaan paperit tuppasivat irtoilemaan toisistaan, mutta sen sitten liimailin tohon korttiin niin että liimaa olis oikeen runsaanlaisesti. Niin ja leimasin sitten tuon paperin lumihiutaleleimasimilla.

Sitten tuo lumihiutale, se on jo viime joulun suolamassatöitä (suolaa, vettä, vehnäjauhoja), jonka olen sitten kaulinnut (olisi saanut olla hieman ohkaisempi) ja tämän ihanan lumihiutale piparkakkumuotin sain eräältä ihanalta ihmiseltä. Laitoin tuohon vaan liimaa pintaan ja kimallejauhetta päälle.

Eli siis lyhkäsesti, työssä oon käyttänyt keittiöstä talouspaperia, suolaa, vehnäjauhoja ja piparkakkumuottia.