Nyt parin vuoden kattelun jälkeen tartuin pensseliin ja päätin maalata nukkekodin vaaleanpunaiseksi, kun sitä maalia on meillä kaapissa ollu ylimääräistä. Tässä kuvassa nukkekodin "lisäsiipi" ennen käsittelyä.

Sen kummempia esivalmisteluja en suorittanut, en jaksanut edes pintaa yhtään hioa, vaan ajattelin kokeilla että josko tämä menisi sillai -suit sait sukkelaan-periaatteella. Ja kyllä siihen ihan hyvin maali ainaki tarras.

Tässä oon nyt sitten kolme kertaa tän maalannu, eri päivinä tietenkin kun tuossa maalissa sanotaan että uudelleen maalausta suositellaan vasta 16h jälkeen. Sitten tarvis vielä pariin kertaan maalata tää

Ja sitten ois tarkoitus mennä sisäpuolelle vähän "sisustelee", suunnitelmat on kovat, toteutus onkin sitten eri juttu. Mutta tuli  mieleeni sellainenkin että olis kiva tehdä niistä askartelumosaiikeista (tiedättekö mitä tarkoitan) joko vähän keittiöön laattaseinää tai pesuhuoneeseen lattiaa. Ja verhot, mitenköhän ne keksis kiinnittää?

Jokatapauksessa hyvin suunniteltu on puoliksi tehty (niinkuin joskus tentissä vastailin, kun en muuta osannu. Sain mä siitä pisteen ja hylsyn, tietty;))

Ja jotta menis aivan vaaleanpunaiseksi tää touhu niin tässä vielä kuva aivan ihanaakin ihanammasta romantikon must-kukkasesta jossa on ihanat riippuvat vaaleanpunaisen kerrotut kukat

Ihan virallista nimeä en tälle tiiä, mutta riippusaintpauliaksi mä oon kuullu tätä sanottavan.

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille tänne piipahtaneille!