Innostuin kokeilemaan laukun ompelua punavalkoisia tilkkutöitä-kirjan innoittamana. Tälläinen siitä nyt tuli. Ihan onneksi ulkoisesti mukiinmenevä, mutta kyllä mun ompeluni on sitä luokkaa että ei sitä oikein voi ees ompeluks sanoa. Siis kun kaikkeista ihaninta on jos saa pian näkyvää valmista - ja jos joku tökkii pahastikin - niin mua lakkas kiinnostamasta..... Tässä laukussa meni kyllä vähän aikaa, mutta ei onneks niin kauaa et oisin halunnu luovuttaa. Mutta kaikesta mistä hiukankin on voinu laistaa, niin laistoin. Eli siis huolettoman huolimaton laukku;)

 

Kangas on merkiltään Clarke&Clarkea. Mitään tukikankaita ja vuoria en laittanut vaikka ohjeessa niin olikin. Seuraavaksi oliskin sitten haaveissa tehdä tilkkutyyny

Niin ja puutarhasta vielä sen verran että tänäkin kesänä tuppasi käymään niin kuin edellisinäkin vuosina, että kiinnostus lopahti tossa juhannuksen jälkeen. Mutta mutta, tänä vuonna mä en ole ihan heitteille jättänyt sitä, itseasiassa eilen perkaillessani tuli ihan sellainen älynväläys että tämähän on kivaa näin loppukesästä kun ei oo enää niin kuuma. Mutta ruusujen kuvailu on jääny.

Niin ja tiedättekö multa on parista omenapuusta syöty rungot. Lepaan meloni ja Uslada on saanu kyytiä. Ei oo tullu mieleenkään suojata niitä kesällä! Mutta kyllä täällä mettässä niitä omppupuiden tuhoojia piisaa, näköjään. . . Mutta nyt sitten nähdään kuinka kestävä Lepaan meloni on, kun sitä on niin liputettu.

Tälläistä siis tänne, oikein mukavaa kesän jatkoa Teille kaikille!