Näin eräässä pihassa tämän ruusun TOOOSIII isona puskana ja TÄYNNÄ kukkia. Siis oikein sellainen ihana prinsessa ruusunen puska- ja pienen selvittelyn jälkeen puskan nimi selvis- ja olihan se saatava itellekin.

Wasagaming kuuluu kurtturuusujen ryhmään ja siitä sanotaan tulevan puoltoista metriä korkea, tiheä ja pyöreän mallinen pensas. Kukat tuoksuvat ihanasti ja ovat vaaleanpunaiset, kuppimaiset. Ja todella näyttävä kukinta on sitten kyseessä ku puska on iso.

Tämä oma ruusuni on pari vuotta vanha- hyvin se on kasvanut- ja tänä vuonna kukintakin jo näyttää hienolta. Siitä on nähtävissä se että siitä tulee kaunis, kunhan vain kasvaa. Wasa ei ole mulle tuottanut mitään ongelmia tai harmaita hiuksia, se näyttää tuossa pärjäilevän ihan itsekseen vailla suurempia systeemejä, kirvat on tänä vuonna (vähän) vaivannu, siis niin vähän et se on tosi vähän, kun joissakin ruusuissani niitä on ihan sikana. Jep, mun mielestä vaasa on helppo ruusu.

Ainut minkä voi haitaksi lukea (jos oikein aletaan pilkkuu viilaa) niin kukat ei kuihtuessaan näytä enää niin hyviltä, mutta laiska ei jaska nyppiä pois.

Ja niin ihanaa- - - tämän ruusun kukinta alkaa ajoissa----niitä kun aina joka vuosi niin oottaa niitä kukkia. Ja se on myös melkoisen pitkäkestoinen tällä ruusulla.

Mitä vielä? Tässä on ruusu mihin saa olla tyytyväinen, kun siis sillai ohimennen tässä voin todeta että esim  juhannusruususukuiset ja luonnonruususukuiset puskat meitsillä on tänä vuonna aika heikossa hapessa, kun vattukärsäkäs on ollut tosi aktiivinen ja katkonut yli puolet puskien nupuista. Sitten joku toinen mokoma syö niitä. Mutta ei se mitään- ensi vuonna uudella onnella.

T. Kärsimätön ruusutarhuri